LEGEND SPC padlóburkolat

Tanácsok
LEGEND SPC galéria

LEGEND SPC padló, az új generációs padlóburkolat.

Az SPC LEGEND padlóburkolat olyan kiváló termék, amely máris forradalmasítja a padlószektort vízlepergető jellege, környezeti fenntarthatósága, nagy ütésállósága, tapadása és hőmérsékletváltozása miatt. Ez a padló olyan eredményeket nyújt, amelyek meghaladják az elvárásokat, köszönhetően a továbbfejlesztett kattintási rendszernek, amely felgyorsítja telepítését és magjának nagy sűrűségét, amely garantálja a teljes stabilitást és megakadályozza a deformációt. Minden lap alján található az optimális beépítéshez szükséges szigetelőhab. Ezért nem szükséges a padlót semmilyen szigetelő talppal lefedni, így kevesebb szerelési idő és gazdaságos megtakarítás érhető el anélkül, hogy bármilyen előny elvesztene.


Mi is az az SPC?

Az SPC padló a padlómag nagy sűrűségének köszönhetően szokatlanul magas térbeli stabilitás garantál. Természetes összetételéből adódóan (Stone Polymer Composite = Ásványi Polimer Kompozit) mindamellett, hogy sokkal tartósabb és stabilabb, mint a hagyományos klikkes padlók, környezetbarát is. A felhasznált komponenseknek köszönhetően,a Legend nem bocsát ki semmilyen mérgező anyagot. Természetes fa hatású megjelenése miatt tökéletes vizuális élményt nyújt, vízállóságának köszönhetően pedig minden helyiségben alkalmazható. A padlólapok tömörségének köszönhetően a lapok csak minimálisan tágulnak a hőmérséklet változására, nem púposodnak fel, így a klikk rendszer sértetlen marad.

Általában 4-5 rétegből épülnek fel:

- egy kemény hordozóréteg
- erre kerül a dekor réteg
- ezt követi egy kopóréteg
- végezetül a védőréteg
- és bizonyos termékek gyárilag tartalmaznak alátét réteget is.

Tulajdonságok
-Nagy kopásállóság 33/42.
-Magas ütésállóság.
-Ideális gyermekeknek: a padló semmilyen mérgező anyagot nem bocsát ki.
-Környezetbarát anyagok: összetételében a különböző alapanyagok mentesek a formaldehidektől.
-Gyorsabb telepítés: a telepítést megelőzően akklimatizációs nem szükséges.
-A hőmérséklet-változásoknak ellenáll
-Kisállat-barát: a felső kopóréteg megvédi a padlót a háziállatok által okozott sérülésektől, mint karcolások vagy ütés.