Easy Cover Pro falburkolat


Az EASY COVER PRO - gyors átalakulás szakember nélkül

Az EASY COVER PRO egy olyan falburkolat, amit más falburkolatokhoz képest könnyebben fel lehet helyezni. A telepítési utasítások követésével nagyon rövid idő alatt meglepő eredményt kapsz. Köszönhetően az ásványi rostokből álló szerkezeti réteg magas ellenállóképességének és a PU védőrétegnek az Easy Cover Pro falburkolatok telepíthetők fürdőszobákba, zuhanyzóba, konyhákba, hálószobákba és általánosságban bármely más helyiség falaira, a háztartásban vagy üzleti célú helyiségekben. Exkluzív rögzítő rendszere lehetővé teszi az elhelyezést bármilyen felületen, például fa, vakolat, gipszkarton, kő, kerámia, homokkő stb.

- Gyorsan és könnyen telepíthető
- Könnyű, nem terheli a gipszkarton falakat sem
- Nem kell hozzá szakember
- Könnyen vágható, fúrható
- Szinte bárhova telepíthető
- Nem kell fugázni
- Nem kell hozzá csemperagasztó
- A munkavégzés során nem keletkezik kosz
- Tűzálló
- 100% vízálló
- Nem kell lebontani a régi csempét, így nem keletkezik törmelék

Napfény hatására nem változik
Az EASY COVER PRO falburkolat ellenáll minden természetes és mesterséges fénynek, változatlanul megtartva szerkezetét és kinézetét éveken át.

Foltálló
A háztartási termékekből mint olaj, bor, természetes szappanok, stb. származó foltokkal szembeni ellenállóságot garantáljuk.

Helyi nedvességgel szembeni teljes ellenállóképesség
Az EASY COVER PRO falburkolat ellenáll a szokványos páratartalomnak. Ideális fürdőszobákban, konyhákban és olyan helységekben, ahol magas páratartalom lehetséges. Szerkezete nem fog változni. Magas páratartalmú helyiségekben javasolt tömíteni a falak és a padlózat sarkait semleges ecetes tömítőszerrel, hogy elkerüljük a csatlakozó falakból származó szivárgást.