Super-Click parketta

Egyedülálló szőnyeg stílusú parketta.
-nagyon gyorsan telepíthető
-vízálló, hőálló
-használható konyhában, szobában, nappaliban, fürdőszobában, vizes helyiségekben
-nagy kopásállóságú
-többször visszaszedhető és lerakható
-könnyen takarítható

A parketta elemek minden oldalán könnyen összekapcsolhatók és nincs szükség ragasztóra.

Az aljzat kevés előkészítést igényel. Ezért nem csak könnyen illeszthető, hanem sok időt takarít meg!

A SURE-CLICK előnyei azonban túlmutatnak a könnyű szerelésen. Ellenáll a hőnek és a nedvességnek, így nem tágul/dagad, és nedves helyiségekben is felhasználható. A SURE-CLICK elnyeli a zajt, és a lépések hangja úgy hangzik, mintha egy valódi fa padlón lépkedne.

A padlót kefével, rongykoronggal vagy porszívóval könnyű karbantartani. A parkettával ellentétben nem igényel extra kezelést, és még tartósabb, mint a valódi fa. A SURE-CLICK panelek újra felhasználhatók időről időre. Többször szétszedhető és összerakható.

A poliuretánból készült felső réteg rendkívül ellenáll a kopogásoknak és kopásnak, megőrzi alakját, és teljesen vízálló. Ez azt jelenti, hogy a SURE-CLICK felhasználható fürdőszobákban, konyhákban, WC-kben és szaunákban is. A kopásréteg PVC-ből készült. A réteg alatt van egy nyomtatott film PVC-ből, amelyre a mintát nyomtatják. Az egyedülálló és szabadalmaztatott kattintás alapja a szépen elhelyezett kattintáselemekkel a 4 oldal mentén biztosítja a gyors és egyszerű telepítést minden irányban.

A SURE-CLICK nem tartalmaz káros anyagokat, lágyítószereket, például dioktil-ftalátot (DOP). Ezek a környezetbarát termékek megfelelnek a legszigorúbb európai előírásoknak.

A Super-Click padló kapcsolódási rendszerét évekkel ezelőtt sikeresen kifejlesztették és a világon először bővíti a funkcionális padló alkalmazását, ami egy műanyag padló kombinációja a környezetbarát PVC műanyag alapanyagokkal és a PS mérnöki műanyagokkal.

A Super-Click a legváltozatosabb klikk LVT padlórendszer a világon. A szabadalmaztatott technológia több éve végzett kutatás és fejlesztés, amely kiváló záróerőt biztosít. A termék egyedülálló, és különbözik a többi mechanikusan záró LVT-től. A Super-Click egy úszó padlórendszer, amely nem igényel ragasztót, és számos felületre,- például kerámiára, laminátumokra, betonra, fára, szőnyegekre stb. szerelhető fel, ami pénzt takarít meg a padló előkészítéséhez.

Mivel a Super-Click egy univerzális reteszelő rendszerrel rendelkezik, ezért nem csak a telepítés sebessége teszi egyedivé a terméket; ez a könnyű szerelés az ami miatt tökéletes termék a DIY/csináld magad piac számára.

A további előnyök közé tartozik a kiváló hangcsökkentő tulajdonságok, összehasonlítva számos hagyományos padlórendszerrel. A Super-Click rendkívül könnyen felszedhető, és többször is használható más területeken.

A Super-Click odafigyel a környezetre és ezt szem előtt tartva a termék 100% -ban újrahasznosítható.